Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Η Σαντορίνη επιστρέφει με μετάλλια απο τη ΒουλγαρίαΣτις 27/4/2013 η επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ, συμμετείχε στο 3 rd HEREYA OPEN INTERNATIONAL TOURNAMENT στη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια. Η πρώτη θέση που έλαβε στη Γενική Κατάταξη αναδεικνύει  και την πετυχημένη παρουσία που είχε σε αυτό το διεθνές αθλητικό  γεγονός.
Η παραπάνω διάκριση αποτελεί  ιδιαίτερη τιμή και επιβράβευση για το σύλλογο μας καθώς στην ομάδα αυτή (η οποία απαρτιζόταν από τους πρωταθλητές του ενωσιακού πρωταθλήματος Ελλάδος που εγινε στην Ηλιούπολη στις 16 & 17/04/2013) μέλη της  ήταν τρεις  αθλητές μας, αλλά και η προπονήτρια του συλλόγου μας κ. Τσουκνίδου Μαρία.Η κ. Τσουκνιδου Μαρία, είχε επιλεγεί για το COACHING της επίλεκτης  ομάδας της ΕΤΑΝΕ, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα για την ολοκλήρωση αυτής της μεγάλης επιτυχίας, μαζί με άλλους καταξιωμένους προπονητές.
Οι αθλητές του συλλόγου μας κατάφεραν και απέσπασαν δυο μετάλλια και μια 5η  θέση, οι επιτυχίες των οποίων, έδωσαν πολύτιμους πόντους στην ομάδα που εκπροσώπησε την Ελλάδα καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Συγκεκριμένα:
ο Φωκάς Κωνσταντίνος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα -57 Kg.                                            
ο Καραμολέγκος Γιώργος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα -49 kg,
και η Χαμπέου Κωνσταντίνα η οποία έφτασε μια αναπνοή από τα μετάλλια στα -33Kg.
Να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ήταν ένας από τους συλλόγους με τους περισσότερους αθλητές στην αποστολή της ΕΤΑΝΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: