Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Θρίαμβος


ΟΜΑΔΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΟ
7 επιτυχίες σε 6 συμμετοχές είχε η ομάδα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ του συλλόγου μας.
3 Χρυσά
Χαμπέου Κωνσταντίνα
Καραμολέγκος Γεώργιος
Φωκάς Κωνσταντίνος
1 Αργυρό
Κατσίπης Φρατζέσκος
2 Χάλκινα
Καραμολέγκου Άννα
Κώστογλου Μιχάλης

Η ομάδα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣ Σαντορίνης συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων που διεξήχθη στο 1ο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης με 6 αθλητές και επιστρέφει στην Σαντορίνη όχι μόνο με 6 αλλά με 7 επιτυχή αποτελέσματα.

Ο Δημήτρης Φωκάς τον Οκτώβριο του 2012 είχε ανοίξει το δρόμο με τη συμμετοχή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ για το 3rd OPEN TAEKWONDO TOURNAMENT OF THESSALONIKI και τώρα ακολουθούν τα βήματά του τρεις ακόμη αθλητές οι οποίοι αναδείχτηκαν 1οι στην κατηγορία τους (Χαμπέου Κωνσταντίνα, Καραμολέγκος Γιώργος και Κωνσταντίνος Φωκάς) και θα αποτελέσουν μαζί με άλλους χρυσούς αθλητές την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ η οποία θα συμμετάσχει (Μαζί με την αντίστοιχη της ΕΤΑΒΕ) στο 3 rd HEREYA OPEN INTERNATIONAL TOURNAMENT - Sofιa, Bulgaria, στις 27 Απριλίου 2013. Τα έξοδα των αθλητών θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την ΕΤΑΝΕ.

Προπονήτρια μεταλλίων
Η 7η και ίσως μεγαλύτερη επιτυχία του Συλλόγου μας, είναι η επιλογή της προπονήτριάς μας κ. Μαρίας Τσουκνίδου για το COACHING της επίλεκτης ομάδας της ΕΤΑΝΕ μαζί με άλλους καταξιωμένους προπονητές.
Η μεγάλη αυτή επιτυχία οφείλεται, σύμφωνα με την κ. Τσουκνίδου, στην πολύ δουλειά, την πειθαρχεία αλλά και στη δύναμη που αντλείται από την πολύ αγάπη και το δέσιμο που έχει όλη η ομάδα μεταξύ της. “Όλα τα παιδιά τα ζω και τα αγαπώ σαν παιδιά μου και μ΄ αρέσει να τα βλέπω να προοδεύουν σε όλους τους τομείς και να είναι πάνω απ΄ όλα υγιή. Τα ευχαριστώ όλα, γιατί έχουν δώσει επιπλέον νόημα στη ζωή μου.”
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει όλα τα παιδιά και την προπονήτριά μας, η οποία αποτελεί τον στυλοβάτη όλης αυτής της προσπάθειας, όχι μόνο για την μεγάλη τους επιτυχία αλλά και για την ταπεινότητα την οποία επιδεικνύουν. Παρακολουθείστε πατώντας στο σύνδεσμο http://www.neasantorinis.gr/index.php/2012-08-13-13-35-52/811-dfgsdgsd την συνέντευξη της προπονήτριας μας που έδωσε στο τοπικό κανάλι, για την μεγάλη αυτή επιτυχία του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: