Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζουν σε υψηλό επιπεδο
Νέες διακρίσεις μας χάρισαν οι αθλητές μας στο 3ο ανοιχτό διεθνές τουρνουά TaeKwonDo που πραγματοποιήθηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 20-21 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα στο τουρνουά έλαβαν μέρος 331 αθλητές από 78 συλλόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού και το σωματείο μας εκπροσώπησαν τέσσερις αθλητές. Οι αγώνες ήταν ιδιαίτερα δυνατοί και για άλλη μια φορά οι αθλητές μας έδειξαν το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου.
Ο Κώστογλου Μιχάλης που συμμετείχε στην κατηγορία έως 51 κιλών, αγωνίστηκε με πάθος και κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο αποδεικνύοντας την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται στον μακρύ δρόμο της προετοιμασίας για το Πανελλήνιο κύπελλο. 
Δύο αθλήτριες του συλλόγου μας, η Φουστέρη Μελίνα και η Δρόσου Ζωή που αμφότερες αγωνίστηκαν στην κατηγορία έως 49 κιλών, παρότι προσπάθησαν έντονα δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των ηλικιακά μεγαλύτερων αντιπάλων τους.
Σημαντική επιτυχία για τα χρώματα του Πανιωνίου ΓΣ Σαντορίνης ήταν η επιλογή του αθλητή μας Φωκά Δημήτρη στην επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.). Η επιλογή έγινε ανάμεσα σε αθλητές συλλόγων όλης της Νοτίου Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης της Αττικής από προπονητές της ΕΤΑΝΕ και φανερώνει για άλλη μια φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στους κόλπους του συλλόγου μας.Προπονητές της ΕΤΑΝΕ ήταν ο κ. Ζηνέλης Θεόδωρος, η κ. Φερχάγκεν Χριστίνα και ο κ. Ζούκας Σωτήρης.
Η προπονήτρια του συλλόγου μας κα. Τσουκνίδου Μαρία μετά και την επιλογή του αθλητή μας από την ΕΤΑΝΕ, πιστεύει πως με την καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και φανερώνεται σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε, ο δρόμος για την συμμετοχή αθλητή μας στην Εθνική ομάδα είναι ανοιχτός και πως είναι πολύ πιθανό κάποιος από τους αθλητές μας να ακολουθήσει τα βήματά της και να αποτελέσει μέλος της Ελληνικής Εθνικής ομάδας Ταεκβοντό.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει την προπονήτριά μας κα Τσουκνίδου Μαρία και όλους τους αθλητές της ομάδας μας, για την δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις και ευχαριστεί τους γονείς για την συμπαράστασή και τους δικούς τους καθημερινούς αγώνες.


Για το ΔΣ
Ο Γεν Γραμματέας
Διαμαντόπουλος Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: