Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Πρωταθλητές Ελλάδος ανάμεσά μας

Εκπληκτική υπήρξε η συμμετοχή του Πανιωνίου ΓΣ Σαντορίνης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων TaekWonDo όπου και κατάφερε να αποσπάσει δύο μετάλλια.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων πραγματοποιήθηκε φέτος στον Βόλο στις 12-14 Οκτωβρίου και συμμετείχαν σε αυτό 650 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία της χώρας βρέθηκε και ο Πανιώνιος ΓΣ Σαντορίνης που συμμετείχε στο πρωτάθλημα αθλητών με έτη γέννησης 1999-2001 συνολικά με επτά αθλητές αγόρια και κορίτσια.
Όπως ήταν αναμενόμενο το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό και ο συναγωνισμός δυνατός. Οι αθλητές μας απόλυτα προετοιμασμένοι στάθηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους του αθλήματος και έδωσαν δυνατές μάχες με πάθος και αποφασιστικότητα.
Οι αγώνες που έδωσαν στην κατηγορία των -45Kg οι αθλητές μας Καραμολέγκος Γιώργος, Κατσίπης Φρατζέσκος, και Δρόσος Λουκάς καθώς και στις κατηγορίες -53Kg ο Φωκάς Κωνσταντίνος και -47Kg η Καραμολέγκου Άννα ήταν δυνατοί και οι αθλητές μας έδωσαν των καλύτερό τους εαυτό απέναντι σε αθλητές που τελικά κατέκτησαν την κορυφή της αντίστοιχης κατηγορίας.
Στο tatami των αγώνων ανέβηκε για πρώτη φορά και η νεαρή αθλήτρια του συλλόγου μας Χαμπέου Κωνσταντίνα επιδεικνύοντας μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, χαρακτηριστικά που την οδήγησαν στα μετάλλια και συγκεκριμένα στο χάλκινο μετάλλιο αφού μετά από έναν καλό αγώνα δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό της κατηγορίας της.
Υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας μας κ. Τσουκνίδου Μαρίας αγωνίστηκε και ο Κώστογλου Μιχάλης στην κατηγορία έως 33Kg και υπήρξε συγκλονιστικός. Εκεί σημειώνοντας πολύ καλές εμφανίσεις κατάφερε να μείνει συγκεντρωμένος και να φτάσει μέχρι τον τελικό της κατηγορίας του. Ο αγώνας του τελικού ήταν ανοιχτός σε κάθε αποτέλεσμα και κρίθηκε ουσιαστικά στις λεπτομέρειες αναδεικνύοντας τον δικό μας Μιχάλη Κώστογλου, Αργυρό πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία του.
Μετά το τέλος της διοργάνωσης και τις μεγάλες επιτυχίες, η προπονήτρια του Πανιωνίου κ. Τσουκνίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το επίπεδο των αθλητών μας αλλά κυρίως για το ήθος και την αποφασιστικότητα που επέδειξαν σε κάθε τους προσπάθεια. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπορεί να τελείωσε αλλά οι αθλητές μας έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες οπότε η σκληρή δουλειά συνεχίζεται.

Για το ΔΣ
Ο Γεν Γραμματέας
Διαμαντόπουλος Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: