Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή προπόνηση του τμήματος του TKD του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας την Παρασκευή 20/4/2012.Οι αθλητές του Πανιωνίου παρακολούθησαν από κοντά την Ολυμπιονίκη κ. Έλλη Μυστακίδου βιώνοντας μια πρωτόγνωρη εμπειρία και πλουτίζοντας ταυτόχρονα τις γνώσεις τους, έχοντας ένα μύθο στο χώρο του TKD, να τους διδάσκει τα μυστικά της επιτυχίας.
Η Έλλη Μυστακίδου εξέφρασε την ικανοποίηση της για το επίπεδο των αθλητών μας, του αγωνιστικού τμήματος και μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για την σοβαρή και αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος μας, αλλά κυρίως αναφέρθηκε στην πρωτεργάτρια της προσπάθειας αυτής, κ. Τσουκνίδου Μαρία.
Ο Δήμος Θήρας με τη σειρά του, αναγνωρίζοντας τη σημασία της παρουσίας στο νησί μας των διακεκριμένων αθλητριών, παρέδωσε το μετάλλιο του νησιού στην Ε. Μυστακίδου και στην Α. Αθανασοπούλου, ενω εκ μέρος της Περιφέρειας Ν.Α. τιμητικη πλακέτα παρεδωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μαινας Ηλίας. Ο κ. Χλωρίδης Άρης, Πρόεδρος του Δ.Σ. Θήρας, εξέπληξε ευχαρίστα τους παρευρισκόμενους όταν ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ΔΑΠΠΟΣ , να μετονομαστεί η αίθουσα του Tae Kwon Do του ΔΑΠΠΟΣ σε αίθουσα «Έλλη Μυστακίδου».Η κ. Μυστακίδου αφού ευχαρίστησε το Δήμο Θήρας για την τιμή αυτή, εξέφρασε την ελπίδα να δοθεί το όνομα ενός αθλητή μας σε κάποιο στάδιο μας, όπως ακριβώς συνέβη και στην ίδια, όταν κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την απρόσκοπτη στήριξή τους στην προσπάθεια αυτή αλλά και τους αθλητές του Συλλόγου Φωτιά και του Α.Σ. Καισαριανής , που με την παρουσία τους έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στις προπονήσεις μας:

1) Μπιρόν Ανδρέας 3ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
2) Χρυσού Ρεγγίνα 3η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
3) Πολίτης Γρηγόρης 8ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
4) Κιόρτσης Βαγγέλης 1ος στο Πανελλήνιο Κύπελλο
5) Μαυρίδης Μάρκος 2ος στο Πανελλήνιο Κύπελλο
6) Πλιάκας Γιώργος 3ος στο Πανελλήνιο Κύπελλο
7) Βλάχος Χαράλαμπος, μέλος της εθνικής ομάδας εφήβων
8) Βλάχος Θωμάς, κάτοχος Πανελλήνιας θέσης.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους :
· Κατσίπη Λέτα, Μαρία & Νίκο Ζαφειρίου για την φιλοξενία που παρείχαν στους προσκεκλημένους μας.
· Δήμο Θήρας για την βοήθεια που μας πρόσφερε στην οργάνωση αυτής της εκδήλωσης.
· Φουστέρη Ειρήνη, F-Design
· Ραδιοφωνικό Σταθμό Top Melody και 106,4 Fm
· Τα ανθοπωλείο «Αγροκήπιο»
· Δακουτρός Τράβελ
· Ζευς TV
· Το βιβλιοπωλείο «Νίκος Νομικός»
· Το βενζινάδικο ΕΚΟ, Λιγνού Ευαγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: