Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου στο νησί μας


Ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σαντορίνης είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από τις 16 έως 21/4/2012 θα φιλοξενήσει την Ολυμπιονίκη Έλλη Μυστακίδου. Η Έλλη Μυστακίδου συμμετείχε δύο φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 και το 2008  κατακτώντας (όχι μόνο) το  ασημένιο μετάλλιο στην Αθήνα αλλά και μία θέση στην καρδία μας. Η, για δεκαέξι συνεχόμενες φορές, Πρωταθλήτρια Ελλάδος, με την παρουσία της θα δώσει μια νέα προοπτική , μια ώθηση στους αθλητές μας, δείχνοντας τους τον γνώριμο δρόμο γι αυτήν, της  επιτυχίας,  με τις διπλές προπονήσεις που θα επιμεληθεί η ίδια, όσο διάστημα παραμείνει στο νησί μας. Οι αθλητές του Πανιωνίου Σαντορίνης, θα βιώσουν μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα ενός μικρού νησιού εμπειρία, καθώς η διακεκριμένη αθλήτρια θα μεταλαμπαδεύσει στα δικά μας παιδιά την γνώση και την αυτοπεποίθηση  μιας νικήτριας, μιας Ελληνίδας που κόντρα στις προβλέψεις όλων, κατάφερε το ακατόρθωτο. Να συμμετέχει για οχτώ συνεχόμενες φορές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και εννέα φορές σε Πανευρωπαϊκά. Είναι η μόνη αθλήτρια που το έχει πετύχει αυτό ανά την υφήλιο. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις επιτυχίες της που ανέδειξε την μικρή μας Ελλάδα, σε  μεγάλη δύναμη στο χώρο του Tae Kwon DO.
Διακρίσεις 
§  Ολυμπιακοί Αγώνες
§  2004: Ασημένιο μετάλλιο.
§  Παγκόσμιο Κύπελλο
§  2000, 2001: Χάλκινο μετάλλιο.
§  Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
§  2000: Χρυσό μετάλλιο, 2002: Ασημένιο μετάλλιο, 1992: Χάλκινο μετάλλιο (στο ομαδικό).
§  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
§  1993 (κατηγορία 70+ κιλά), 2001 (67-72 κ.), 2003 (63-67 κ.): Χάλκινο μετάλλιο.

Η διάκριση  είναι γνώρισμα ανθρώπου με ισχυρή βούληση και βασίζεται στην αυτογνωσία η οποία βοηθά στην αποκάλυψη των πραγματικών δυνατοτήτων του κάθε ατόμου. Αυτά ακριβώς τα γνωρίσματα πλάθονται μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας του Πανιωνίου Γ.Σ. Σαντορίνης όπως ακριβώς τα έμαθε και η προπονήτριά μας κ. Τσουκνίδου Μαρία, από την δασκάλα της, κ. Παπαιωάννου Άννα. Τριάντα χρόνια στο άθλημα εχει καταφέρει να εμφυσήσει στους αθλητές τις, τις θεμελιώδεις αξίες του αθλήματος που οδηγούν όχι μόνο στην επιτυχία αλλά και στην πνευματική εξύψωση του ατόμου.Η κ. Παπαιωάννου (διατέλεσε ως Υπεύθυνη διαιτησίας της Ελλάδος στο TKD) θα μας κάνει την τιμή να παρευρεθεί σε αυτήν την μικρή γιορτή του TKD που επιχειρεί να κάνει ο Σύλλογος μας.
Την προσπάθεια αυτή θα πλαισιώσει και η Αρετή Αθανασοπούλου με αθλητές του Συλλόγου της, «ΦΩΤΙΑ», δίνοντας ένα πιο πλούσιο  χρώμα στις προπονήσεις μας. Η Αρετή Αθανασοπούλου, συνεργάτιδα του Συλλόγου μας, είναι μέλος τις Εθνικής ομάδας από το 1994 – 2004, το 1994 κατέλαβε την τρίτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το 1995 πήρε πρώτη θέση στο ευρωπαϊκό κύπελλο, το 1997 τρίτη θέση στο παγκόσμιο κύπελλο, το 2000 τρίτη θέση στο παγκόσμιο κύπελλο ενώ έγινε Ολυμπιονίκης (8η θέση) στο Σίνδευ το 2000 και τέλος το 2003 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.
Ο Σύλλογος μας και ο Δήμος Θήρας, σας καλεί την Παρασκευή 20 Απριλίου να παρακολουθήσετε από κοντά 18.00-20.00 την ανοιχτή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο και την τιμητική  βράβευση της Ολυμπιονίκης, Έλλης Μυστακίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: