Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Χρυσή η ΑΕΣ στο διασυλλογικό της ΕΤΑΝΕ

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σαντορινης (Αθλητική Ένωση Σαντορίνης) συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΝΕ (ανδρών/γυναικών,εφήβων/νεανίδων,παίδων/κορασίδων) 27-28-29 Μαρτίου στην Χαλκίδα με δέκα αθλητές και αθλήτριες.
Ο απολογισμός:
1 χρυσό μετάλλιο ,Ζήκας Γιώργος +65kg παίδων
Ο αθλητής συνεχίζει την σταθερά ανοδική πορεία αφού κερδίζει μέσα σε 3 μήνες το δεύτερο χρυσό μετάλλιο και την επιλογή του από την ΕΤΑΝΕ να τον περιελαβει στην αποστολή της στην Βουλγαρία για το 5th Hereya open international tournament 25/4.
1 Ασημένιο μετάλλιο ,Ζαράνης Μάριος -68kg εφήβων Απόλυτα πετυχημένη η πρώτη του εμφάνιση σε επίσημους αγώνες .
2 Χαλκινα μετάλλια , Ζώτος Νίκος. - 68kg εφήβων
Φωκάς Κωνσταντίνος. -63kg εφήβων
Και οι δύο συμμετείχαν σε κατηγορίες "φωτιά" στους εφήβους και μετά απο 4 πολύ δυνατούς αγώνες και καταπληκτικη εμφάνιση κατέκτησαν την τρίτη θέση.
2 5ές Θέσεις, Δρόσου Ζωή. -59 kg νεανίδων
Καραμολεγκος Γιώργος. -59kg εφήβων
Δυστυχώς οι τραυματισμοί τους κατα την διάρκεια του αγώνα διέκοψαν αναγκαστικά την πορεία τους προς τα μετάλλια.
Επίσης συμμετείχαν η αθλήτρια Χαμπέου Κων/να -44kg κορασίδων και οι νεότεροι αθλητές του συλλόγου μας ,Αραβανής Χρήστος. 37- kg παίδων έγχρωμη ζώνη , Αργυρός Βαγγέλης. - 33kg παίδων μαύρη ζώνη, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες και η προσπάθεια τους είναι αξιοσημείωτη.
Επιπλέον στην αποστολή ήταν και ο αθλητής Ξαγοραρης Παντελής,ο τραυματισμός του οποίου δεν του επέτρεψε την συμμετοχή του στους αγώνες,συνόδευσε όμως την ομάδα,βοηθώντας την προπονήτρια και εμψυχωνοντας τους συναθλητες του.
Το Δ.Σ του συλλόγου και η έφορος του τμήματος Μάινα Μαργαρίτα, συγχαίρουν θερμά την προπονήτρια κ Τσουκνίδου Μαρία και τους αθλητές για το ήθος τους ,την διαρκή προσπάθεια και τις απόλυτα πετυχημένες εμφανίσεις τους,καθώς επίσης ευχαριστει τους γονείς και όλους όσους στηρίζουν όλη την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: