Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπής πίτας του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Θήρας, το Σάββατο 18/2/2012 στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος Δημοτικών Συμβούλων, φίλοι του Συλλόγου, γονείς των αθλητών μας και εκ μέρους του Δήμου, ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Άρης Χλωρίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Βαρβαρήγος Γιώργος και ο κ. Κατζέλης Αντώνης, Πρόεδρος του ΔΑΟΣ.
Με αφετηρία την αναδιοργάνωση του Συλλόγου στις εκλογές που διενεργήθηκαν τον Ιούνιο του 2011 και την ανάληψη καθηκόντων από νέα πρόσωπα, ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Βλαβιανός Βαλάντης, αναφέρθηκε στην παρουσία του Συλλόγου συνολικά, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν για την πολύτιμη δράση του, που ξεπερνά τα στενά γεωγραφικά όρια του νησιού μας.
Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης, αυτή τη στιγμή συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Κυκλάδων Καλαθοσφαίρισης, με τους προπονητές κ. Πρέκα Μηνά και Κατικαρίδη Δημήτρη στα τμήματα Παμπάιδων-Παιδικό-Κορασίδες-Γυναικείο-Εφηβικό-Αντρικό έχοντας περίπου 150 αθλητές. Σταχυολογώντας τις δράσεις του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου, ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην δημιουργία των ακαδημιών ηλικίας 6 έως 12 ετών αλλά και στο τουρνουά που διοργάνωσε με επιτυχία στο νησί μας, για πρώτη φορά, με τη συμμετοχή 180 αθλητών.
Ο πρόεδρος κλείνοντας ευχαρίστησε τους αφανείς ήρωες της προσπάθειας αυτής (κκ.. Κανακαρη Στ., Πρεκα Ντ., Αλεξίου Ιππ., Λυγνό Αντ. ,το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ευρωγνώση, κ. Αλαφούζου Β., Βαζαίου Π.) που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους δεν θα μπορούσε ο Σύλλογος να ανταπεξέλθει στις δύσκολες εποχές που ζούμε.
Την σκυτάλη έλαβε η κ. Μάινα Μαργαρίτα που παρουσίασε το τμήμα του Tae Kwo Do, με την προπονήτρια κ. Μαρία Τσουκνίδου και τη συμμετοχή 80 αθλητών. Πρόσφατα μάλιστα το τμήμα του TKD βραβεύτηκε από την ελληνική ομοσπονδία για τους αθλητές μας που διακρίθηκαν το 2011, ενώ αναφέρθηκε και σε επιτυχίες που ανέδειξαν τον Πανιώνιο Γ.Σ. Σαντορίνης ως ένα κορυφαίο σύλλογο που διακατέχεται από πειθαρχία και θέληση.
Ακολούθησαν βραβεύσεις αθλητών και επίδειξη πολλών τμημάτων του Συλλόγου (μπάσκετ και TKD).Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τους αθλητές μας και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες τους. Την παράσταση έκλεψαν οι μαζορέτες του Πανιωνίου, άλλη μια καινοτομία του Συλλόγου σε τοπικό επίπεδο, την επιμέλεια των οποίων έχει η Γυμνάστρια, κ. Μάινα Μαργαρίτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια: