Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ!1 ΧΡΥΣΟ,2 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 4 ΧΑΛΚΙΝΑ

 Μόλις λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση των μεταλλίων σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο (δύο αργυρά και δύο χάλκινα), οι επιτυχίες για τον Πανιώνιο Γ.Σ. Σαντορίνης συνεχίζονται(!) προκαλώντας τα θερμά σχόλια όλων των φίλων του αθλήματος.Συγκεκριμένα, στο Β Πανελλήνιο Κύπελλο Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων με την επωνυμία "Σταμάτης Κάσσης" που διεξήχθει στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου στις 16-17-18/12/2011, ο Πανιωνιος κατέκτησε άλλα τρία μετάλλια:
1) Κατσίπη Κούλα -44Kg Κορασίδες 98-99 (Χρυσό)
2) Φουστέρη Μελίνα - 44Kg Νεανίδες (Χάλκινο)
3) Φωκάς Δημήτρης -55Kg Εφήβων (Χάλκινο)    Στην τετραμελή αποστολή συμμετείχε και ο μικρός μας αθλητής Φρατζέσκος Κατσίπης, γεννηθείς του 2000, ο οποίος μπήκε στην οχτάδα δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό.
   Τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά την προπονήτρια του Συλλόγου κ. Τσουκνίδου Μαρία, για τις εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών σε Πανελλήνιο Επίπεδο αλλά και για την αγαστή συνεργασία που έχει με τα παιδιά σε προσωπικό επίπεδο.Συνεργασία που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: