Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΕΑΣ: ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΕΔΩ

Ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σαντορινης, προσκάλεσε στα πλαισια της συνεργασίας του με το Α.Σ. ΑΤΛΑΝΤΑ Περιστερίου, το φαινόμενο στο χώρο του TKD, κ. Νικο Παπαδέα, προπονητή της Εθνικής Ομάδας TKD και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ο μόνιμος συνεργάτης του συλλόγου μας και οι αθλητές του, πραγματοποίησαν κοινές προπονήσεις με ηλεκτρονικούς θώρακες, στο νησί μας. Παρόλο που η παραμονή τους ήταν σύντομη (απο 18 εως 21/06/2011), οι αθλητές του Πανιωνίου αποκόμισαν τεράστια οφέλη. Ο κ. Παπαδέας που έχει διαπρέψει τόσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής, για άλλη μια φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το έργο της προπονήτριας μας, κ. Τσουκνίδου Μαρίας. Τα 21 μετάλλια που απέσπασε ο Σύλλογός μας σε 11 μήνες δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο.
Να σημειώσουμε οτι ήρθαν έντεκα αθλητές του Άτλαντα Περιστερίου καθως οι υπόλοιποι βρίσκονταν σε αγώνες στο στάδιο "Μιχάλης Μουρούτσος" που έλαβαν χώρα στις 18/06/2011 στη Δάφνη.
Τέλος θα ήταν ολίσθημα να μην αναφερθούμε στους γονείς των αθλητών μας, που με δική τους πρωτοβουλία φιλοξένησαν όλη την αποστολή του Συλλόγου ΑΤΛΑΝΤΑ. Ιδιαίτερα ο Σύλλογος ευχαριστεί την κ. Κατσίπη Νικολέτα και τον κ. Ζωχιό Δημήτριο.
Δεν υπάρχουν σχόλια: