Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ


Η νέα χρονιά μας βρίσκει ιδιαίτερα χαρούμενους αφού ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για την αγωνιστική ομάδα. Πέντε κατά σειρά Κορεάτες ήρθαν για να προπονήσουν τα παιδιά μας, με την επίβλεψη και την βοήθεια πάντα της δασκάλας μας, κ. Τσουκνίδου Μαρίας.

Οι καθημερινές δίωρες προπονήσεις, αποτυπώνουν την θέληση των παιδιών μας για τον αθλητισμό αλλά και την αγάπη τους για το TKD, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

Πρωταθλητές και Master του Taekwondo ξεκίνησαν το ταξίδι τους για τον ερχομό τους στο νησί μας, βάζοντας νέα και δυνατά θεμέλια στις γνώσεις των αθλητών. Μένοντας ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, για την προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Σύλλογό μας.

Ο MASTER JI JOONG HO, ο οποίος παραμένει στο νησί μας, με την βοήθεια της προπονήτριάς μας, θα ετοιμάσουν κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα του TAEKWONDO, στις 20/2/2011 (6 μ.μ) στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας. Είστε όλοι προσκεκλημένοι και θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς, για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και τους διαβεβαιώνουμε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: