Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου


Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που έλαβε χώρα στο Κλειστό Στάδιο Νίκης στο Αιγάλεω στις 17-18-19/12/2010, ο σύλλογός μας που συμετείχε με έξι αθλητές, απέσπασε ένα χάλικινο μετάλλιο. Να σημειωθεί ότι τα παιδιά συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πραγμα που αποτυπώνει με το καλύτερο δυνατό τρόπο, τη σοβαρή προσπάθεια που καταβάλλει το αγωνιστικό τμήμα μας.
Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος δίνει τα θερμά του συγχαρητήρια για την αξιέπαινη δουλειά, στη Προπονήτρια, κ. Τσουκνίδου Μαρία, που μόλις μετά απο ένα χρόνο παρουσίας σε αθλητικές συναντήσεις (διασυλλογικοί αγώνες), οι αθλητές όχι μόνο δεν έχουν ανταποκριθεί επιτυχώς στις δύσκολες απαιτήσεις των αγώνων, αλλά έχουν φέρει στις αποσκευές τους συνολικά, 4 χρυσά, 4 αργυρα και 2 χάλκινα μετάλλια, κλείνοντας με απόλυτη επιτυχία το τρέχον έτος.
Οι αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων:
1) Καραμολέγκος Γιώργος έως 33 Kg
2) Κατσίπη Κούλα έως 41 Kg (χάλκινο μετάλλιο)
3) Φωκάς Κων/νος έως 45 Kg
4) Φωκάς Δημήτρης έως 49 Kg
5) Ζωχιός Γιώργος έως 49 Kg.

Ενα στιγμιότυπο απο τη προσπάθεια της κ. Κατσίπη Κούλας, η οποια εφερε και την διάκριση.

Με αφορμή τις Άγιες αυτές ημέρες, ο Σύλλογός μας, εύχεται στους αθλητές του και στους γονείς αλλά και σε όλο τον κόσμο, Καλή Χρονιά και διαβεβαιώνει οτι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και το νέο έτος, επιφυλάσσοντας νέες διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: