Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (PANIONIOS TKD)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 18:30 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας, η καθιερωμένη μας ετήσια εκδήλωση.Τα παιδιά που συμμετείχαν στα Τμήματα του TAE KWON DO του Πανιωνίου Γ.Σ. Σαντορίνης, παρουσίασαν ένα δείγμα της δουλειάς τους, κάτω από τις οδηγίες της δασκάλας μας Μαρία Τσουκνίδου και του κορυφαίου προπονητή Νίκου Παπαδέα σταθερό συνεργάτη του συλλόγου, Προπονητή της Εθνικής Ελλάδος και προπονητή των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.Επίσης για πρώτη φορά, εμφανίστηκαν τα νεοσύστατα τμήματα Ενόργανης Γυμναστικής του Συλλόγου, σε ασκήσεις εδάφους.Η Προπονήτρια Μάινα Μαργαρίτα και τα παιδιά, παρόλο που ηταν η πρώτη τους επαφή με το άθλημα, άφησαν ικανοποιημένους όλους τους παρευρισκόμενους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Θήρας κ. Ρούσσος Αγγελος, ο Έπαρχος Θήρας κ. Χρύσανθος Ρούσσος, ο Πρόεδρος του ΔΑΟΣ κ. Μανώλης Ορφανός, ο κ. Ζώρζος Νίκος, Δημοτικός Σύμβουλος και πλήθος κόσμου.
Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γοννείς για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς και όλους του συνεργάτες μας, που συνέλαβαν στα μέγιστα για την επιτυχία της εκδήλωσης.Ιδιαίτερη αναφορά, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε στον κ. Λυγερό Γιώργο, φυσιοθεραπευτή , που προσφέρθηκε να εξετάσει όλους τους αθλητές μας, κατα την διάρκεια των μαθημάτων, παρέχοντάς μας τις πολύτιμες γνώσεις του.

1 σχόλιο:

tkd santorini είπε...

συγχαρητηρια για την υπεροχη εκδηλωση ρυθμικης γυμναστικης κ tkd. ευχαριστουμε τις προπονητριες μαργαριτα μαινα και μαρια τσουκνιδου που ψυχαγωγουν και γυμναζουν τα παιδια μας.