Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Πανιώνιος συμμετείχε στο 2ο Διεθνές ανοιχτό Τουρνουά Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων Νεανίδων στην Θεσσαλονίκη που έλαβε χώρα στις 19&20 Νοεμβρίου 2011 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιόκαστρου (Κοντοξοπουλειο) με δύο αθλητές.Την Μελίνα Φουστέρη που πήρε την δεύτερη θέση στα -44 Κg και τον Φωκά Δημήτρη που κατάφερε να μπει στην οχτάδα στα -55 Kg (σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία καθώς ο αθλητής μας ήταν απο τους νεώτερους ηλικιακά ). Παρόλα αυτά όμως, ο αθλητής μας, έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση.
Ο Σύλλογός μας θα ήθελε να συγχαρεί τόσο τους αθλητες για την εξαιρετική εμφάνισή τους όσο και την Προπονήτρια κ. Μαρία Τσουκνίδου που με το σπουδαίο έργο της, φέρνει συνεχώς διακρίσεις στις αποσκευές τις, δίνοντας φως αισιοδοξίας στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.
Απόδειξη της σοβαρής προσπάθειας που καταβάλλει ο Σύλλογος μας είναι και η Πανελλήνια Κατάταξη που πήραν δύο αθλητές μας για το 2011:
1) Φωκάς Δημήτριος -51 Kg, πέμπτος
2) Ζωχιός Γιώργος - 51 Kg , έβδομος.















Η παρουσία των αθλητών μας στην Θεσσαλονίκη, τους έδωσε την ευκαιρία να προπονηθούν, μαζί με αθλητές του συλλόγου ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Ένωσης Ταεκβοντο Νοτίου Ελλάδος να συμμετάσχει στους αγώνες με την επωνυμία "1st Ambassador's Cup", έδωσε το παρόν με εννιά αθλητές του.
Οι αγώνες που διεξήχθησαν στις 5 Νοεμβρίου 2011 στο Α Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης,  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης , της Ελληνικής Ομοσπονδίας TKD , του Δήμου Ηλιούπολης και της Πρεσβείας Νοτίου Κορέας  στα πλαίσια του εορτασμού για τα πενήντα χρόνια Διπλωματικών Σχέσεων Ελλάδας-Κορέας στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.
Ο Σύλλογος μας κατάφερε και απέσπασε εφτα μετάλλια ως ακολούθως (με αλφαβητική σειρά) :
Δρόσου Ζωή (αργυρό μετάλλιο)
Ζωχιός Γιώργος (χάλκινο μετάλλιο)
Καραμολέγκος Γιώργος (χρυσό μετάλλιο και κύπελλο)
Κατσίπη Κυριακή (χάλκινο μετάλλιο)
Κώστογλου Βαγγέλης 
Κώστογλου Μιχάλης 
Φουστέρη Μελίνα (χάλκινο μετάλλιο)
Φωκάς Δημήτρης  (χάλκινο μετάλλιο)
Φωκάς Κωνσταντίνος (χάλκινο μετάλλιο)
Να σημειωθεί ότι στους αγώνες συμμετείχε η Διεθνούς φήμης Κορεάτικη Ομάδα Επιδείξεων της Kukkiwon.