Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιδειξη του Πανιωνίου Γ. Συλλόγου στα πλαίσια των προπονήσεων με τον Κορεάτη πρωταθλητή Ji Joong Ho.Η αγωνιστική ομάδα του τμήματος TKD, παρουσίασε εντυπωσιακές θραύσεις ξύλων και TekoDance.Το TeKoDance είναι συνδυασμοί κινήσεων Τae Kwon Do και χορού. Οι αθλητές μας, κατάφεραν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να βγάλουν μια εξαιρετική χορογραφία αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την θέληση τους για μάθηση.
Στο τέλος της επίδειξης, ο Κορεάτης Πρωταθλητής, έδωσε την χαρά σε μικρούς θεατές, να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο άθλημα του TKD, δίνοντας την ευκαιρία να σπάσουν και οι ίδιοι ξύλα ακολουθώντας τις οδηγίες του. Η ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων έδωσε μία επιπρόσθετη χαρά σε όλους τους παρευρισκομένους καθως αποτυπώθηκαν οι δεσμοί φιλίας που αναπτύχθηκαν μεταξύ του Συλλόγου και του Ji Joong Ho.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ


Η νέα χρονιά μας βρίσκει ιδιαίτερα χαρούμενους αφού ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για την αγωνιστική ομάδα. Πέντε κατά σειρά Κορεάτες ήρθαν για να προπονήσουν τα παιδιά μας, με την επίβλεψη και την βοήθεια πάντα της δασκάλας μας, κ. Τσουκνίδου Μαρίας.

Οι καθημερινές δίωρες προπονήσεις, αποτυπώνουν την θέληση των παιδιών μας για τον αθλητισμό αλλά και την αγάπη τους για το TKD, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

Πρωταθλητές και Master του Taekwondo ξεκίνησαν το ταξίδι τους για τον ερχομό τους στο νησί μας, βάζοντας νέα και δυνατά θεμέλια στις γνώσεις των αθλητών. Μένοντας ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, για την προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Σύλλογό μας.

Ο MASTER JI JOONG HO, ο οποίος παραμένει στο νησί μας, με την βοήθεια της προπονήτριάς μας, θα ετοιμάσουν κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα του TAEKWONDO, στις 20/2/2011 (6 μ.μ) στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας. Είστε όλοι προσκεκλημένοι και θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς, για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και τους διαβεβαιώνουμε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί.